Boost je bedrijf met professionele tools!

17 Oktober, 2018 | Antwerpen,

Wij ondersteunen ondernemers om te doen waar ze energie van krijgen. Weet wie je bent, verbeter je zichtbaarheid, professionaliteit en communicatie met je klanten. Boost je business op onze workshops.

Reserveer je plaats

Over Business Booster Workshops

Doen wat je energie geeft: dat is jouw reden om een ondernemer te worden. Alleen komen wij te vaak ondernemers tegen die verzuipen in het werk en nog amper toekomen aan de zaken die ze echt graag doen.

Wij ondersteunen ondernemers, zodat ze bewust tijd maken om te doen wat ze graag doen, zodat ze meer klanten hebben en minder tijd verliezen met de noodzakelijke administratie.  

Om dat te bereiken, hebben we ons met drie professionals samengezet: Lawrence bouwt websites en webshops, Vicky heeft de digitale assistent DeskDrive ontwikkelt, en Ilona caocht mensen om meer te doen wie ze zijn.

Je ziet het: ook wij beseffen dat we niet alles kunnen. En we zoeken steun, zodat die zaken die moeten gebeuren, ook echt gebeuren. Zo hebben wij meer tijd vrij voor wat we echt graag doen en goed kunnen!

Wij doen het al… Voel jij het ook kriebelen? Welkom op één van onze gratis Workshops.

Agenda Workshops

Oktober, 2018

19:00 uur

17 oktober 2018

Maak kennis met Business Booster Workshops!

Kort, krachtig en impactvol laten we jou kennismaken met onze expertise. We beloven je: je gaat naar huis met meer zelfkennis, goesting om zichtbaarder te zijn op het web en om je administratie veel soepeler te laten lopen. Welkom!

Sprekers

Maak kennis met onze sprekers

Vicky De Ceuster
Vicky De Ceuster

DeskDrive

Ilona Plichart
Ilona Plichart

Coach

Wil je spreken tijdens deze workshop of tijdens een Toekomstige Workshop?
Lawrence Willems
Lawrence Willems

InterDraft

Word een sponsor

Workshop 17 oktober:

Sint-Benedicusstraat 47, 2640 Mortsel

Dit evenement is gratis. Meld je snel aan, we ontvangen maximaal 12 personen. 

Reserveer je plaats

Wil je groeien met je bedrijf?
Mag je administratie nog wel wat vlotter lopen – en minder tijd vragen?
Ben je digitaal zichtbaar? Goed zichtbaar?

Wil je beter weten wat je sterktes zijn, en welke planning jou vooruit kan helpen?

Wij van Business Booster Workshops ondersteunen ondernemers met professionele tools zodat ze meer vrije tijd hebben en meer kunnen focussen op hun corebusiness. 

Kom gratis kennismaken op één van onze Business Booster Workshops. 

Business Booster Workshop heeft de door jou verstrekte contactgegevens nodig om contact met je op te nemen over onze workshops, producten en diensten. Je kunt je op elk moment afmelden voor deze berichten. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie over hoe je je af kan melden, onze privacypraktijken en hoe we ons inzetten om je privacy te beschermen en respecteren.

 

Sponsors

Thanks to our sponsors for making this event FREE to attend