Uw website in 6 stappen

Volg onze zes stappen tot een mooi resultaat

1. Analyse & planning

Goed begonnen is half gewonnen. Daarom willen we precies weten wat u van de nieuwe website verwacht. We luisteren naar uw verhaal en zoeken samen met u naar juiste antwoorden. Uw site moet werken! Een goede analyse garandeert een ijzersterke inhoud en structuur.

Tip! Hoe scoor ik hoger in Google? Goede webteksten doen wonderen voor uw site. We raden daarom altijd aan om samen te werken met een professionele SEO tekstschrijver. Onze SEO expert boost uw website de hoogte in!

2. Structuur

We verfijnen de opbouw. U krijgt van ons een interactief structuurdocument: heel basic, nog zonder opmaak. U kunt wel al navigeren tussen de verschillende pagina’s, maar ze zien er nog niet mooi uit.

Deze stap garandeert dat de website logisch in elkaar zit en gebruiksvriendelijk is. Ook bij deze fase krijgen we graag uw feedback. Wij sturen bij waar nodig.

3. Layout

We geven uw site een frisse en elegante lay-out, in lijn met uw huisstijl. U ontdekt nu ook de look & feel die uw website zal hebben. Op verschillende schermgroottes en apparaten.

Maar we doen meer. We werken ook aan interactie want uw site moet ook communiceren met de bezoekers. Slim tweerichtingsverkeer, dat zijn websites waar wij in geloven.

4. Ontwikkeling

Hoog tijd om onze developers aan het werk te zetten. We bouwen uw website op in CMS. Ook dit is maatwerk want uw site wordt uniek.

Volgens uw wensen ontwikkelen we bijkomende functies die uw site compleet maken. We schaven aan uw controlepaneel tot het perfect werkt.

5. Afwerking & lancering

Uw website moet op elke computer vlot bruikbaar zijn. Wij testen of uw site met elke browser tiptop is. We voorzien uw website bovendien van analysesoftware (Google Analytics). Zo kunt u zelf op elk moment het doen en laten van uw bezoekers volgen.

6. Opvolging

De lancering van uw website is geen einde, maar een begin. Wij laten u niet hangen. U krijgt een opleiding en in de eerste maand na lancering werken wij nog eventuele foutjes gratis weg.

Extra aanpassingen voeren we uit aan uurtarief. Ook een onderhoudscontract is mogelijk. Elke maand een vast bedrag met een Premium Support van InterDraft.

 

Mooie website die scoren!

Onze websites zijn modern, snel en worden op elk scherm mooi weergegeven.

Laten we samen werken

Eenmaal uw website ontwikkeld en online is start het marketing verhaal. U wil uiteraard meer bezoekers naar uw website krijgen. Dat kan met een digitaal marketing plan van InterDraft.

Afspraak maken

support@interdraft.be

Wij zijn steeds bereikbaar van maandag tot vrijdag van 10:00 tot 19:00

Bekijk onze SUPPORT pagina 

InterDraft.be

Hallo, ik ben Lawrence en begon met websites bouwen als hobby, ondertussen is deze hobby uitgegroeid tot InterDraft. InterDraft is een jong bedrijf dat websites en webshops ontwikkeld voor kleine en middelgrote bedrijven. Ook kan je terecht bij InterDraft voor logo's, nieuwsbrieven, social media beheer en marketing.

Een website te duur? Huur je website en krijg updates, support en een website die nooit veroudert! 

1
×
Hallo, hoe kunnen we jouw helpen?