Kies uw prijs

Welk abonnement past het best bij jouw bedrijf? Wij maken een leuke website voor jouw bedrijf, inclusief domeinnaam en hosting. Mobile friendly en elke dag maken we 6 back-ups. Wil je meer klanten naar je website neem dan zeker het SEO upgrade pakketje!

Heb jij ook géén tijd en inspiratie voor jouw Facebook pagina? Wij doen het voor jouw bedrijf!

Voordelen van een website bij InterDraft!

InterDraft webdesign

InterDraft is de specialist in het maken en onderhouden van WordPress websites, Woocommerce webshops, logo’s, hosting en domeinnamen. Voor elk type website en webshop kunt u bij ons terecht. Wij staan ook klaar met ondersteuning of advies voor uw grafisch ontwerp, social media, nieuwsbrieven en meer. Wij werken samen met deJuristen van Gent om uw website juridisch te beschermen of logo’s te beschermen zodat niemand anders uw logo kan gebruiken. Heeft u algemene voorwaarden nodig? Ook daarvoor kan u terecht bij InterDraft.

InterDraft beveiligd uw hosting op vier niveau’s

Onze hosting partner die wij aanbieden is ISO 9001 én ISO 27001 gecertificeerd door externe auditbureau’s.

U bent dus zeker van de beste beveiliging voor uw hosting.

De beste hosting van Benelux!

Tevreden klanten

{

 

DeskDrive is een digitale assistent die kleine en middelgrote bedrijven helpt om hun administratie te automatiseren. Als IT-ontwikkelaar verwachten mensen een goede informatieve en praktische website van mij. Hoewel ik zeer goed ben in applicaties ontwikkelen, zijn websites en esthetiek niet zo mijn ding. Vanuit mijn ervaring als zelfstandige, heb ik geleerd om dingen uit te besteden die je zelf niet beheerst. We hadden eerst een website laten maken bij een groter marketingbedrijf. Toch was ik niet tevreden. Toen kwam ik in contact met Lawrence van Interdraft. Hij heeft zeer snel een degelijke, goed uitziende, informatieve landingspagina gemaakt met veel ‘call to action’. Voor de verdere uitbouw van mijn website zal ik zeker opnieuw zijn diensten vragen.

deskdrive.com

Tonny Bruckers

Developer, DeskDrive

{

 

Toen ik startte met mijn yogalessen, gebruikte ik eerst enkel e-mail om reclame te maken. Omdat ik een groter bereik, een informatieplatform en meer professionaliteit wilde, dacht ik eraan om een website te maken. Alleen: zelf een website maken, dat ging mijn petje te boven… Ik liet het liever over aan ervaren webdesigners. Zo kwam ik terecht bij Interdraft. Ik had een goed beeld van hoe mijn website eruit moest zien en Lawrence begreep dat ook onmiddellijk. Hij reikte mij nog meer mogelijkheden aan en vertaalde mijn idee in een mooie website, die ook mobiel prima werkt en er goed uitziet. Wat ook erg leuk is aan de samenwerking met Interdraft is dat ik een onderhoudscontract kon afsluiten. Dit laat toe dat mijn bedrijf en mijn website dynamisch blijven.

victoriousyoga.be

Vicky De Ceuster

Yoga lerares, Victoriousyoga

{

 

Het grote voordeel van InterDraft is het directe contact met Lawrence. Hij denkt mee met de vragen van de klant, is heel beschikbaar, heeft veel expertise en is mee met de nieuwste ontwikkelingen in webdesign en web-ontwikkeling. Het is heerlijk samen werken met zulk een betrokken professional.

samenlezenNT2.be

Ilona Plichart

Super Coach, Samen Lezen NT2

{

 

Na 4 jaar onvrede met een gedwongen contract bij een grote speler op de markt en een onzichtbare website die me bovendien heel veel geld heeft gekost voor niks kwam ik bij Lawrence terecht.
Een gedreven persoon met het juiste inzicht en de juiste visie die een nieuwe website heeft gebouwd, een website die ook de mijne is, wat niet het geval was voorheen.
Lawrence heeft iets gecreëerd met de nodige kennis, vakbekwaamheid en met passie, bovendien aan 1/5 van de kostprijs voorheen en met een veel beter resultaat!
Allen hierheen zou ik zeggen.

Tim Dossche

Zaakvoerder, Brandbeveiliging Hardo Fire Protection

{

 

Lawrence, toch even melden, we zijn super tevreden met onze nieuwe website. Ook je aanpak en je meedenken naar onze doelstellingen en de ondersteuning voor social media, Top, Bedankt. een aanrader waard.

Hans Van Loon

Zaakvoerder, VL-Lighting

{

 

Een unieke top ervaring! Wat interdraft doet voor jou en jouw bedrijf gaat professionaliteit te boven! Niet enkel een aanrader van formaat, maar een echte must!!! Super staaltje vakmanschap Lawrence!!!

Sacha-reptiles.be

Chris Mortelmans

Zaakvoerder, Sacha Reptiles

Ilona Plichart van I Love My Job en www.ilonaplichart.be

Let's Work Together!

Bij InterDraft heeft de klant de keuze uit verschillende support programma’s. Wij bieden jouw een helpdesk waar je met al je vragen terecht kan in de vorm van e-mail, chat of telefoon. Voor Premium klanten komen we zelfs aan huis. Naar onze mening is ondersteuning een wezenlijk onderdeel van je bedrijfsvoering en niet iets dat moet worden gezien als een verlengde daar van.

Afspraak maken

support@interdraft.be

Wij zijn steeds bereikbaar van maandag tot vrijdag van 10:00 tot 19:00

Bekijk onze SUPPORT pagina 

InterDraft.be

Hallo, ik ben Lawrence en begon met websites bouwen als hobby, ondertussen is deze hobby uitgegroeid tot InterDraft. InterDraft is een jong bedrijf dat websites en webshops ontwikkeld voor kleine en middelgrote bedrijven. Ook kan je terecht bij InterDraft voor logo's, nieuwsbrieven, social media beheer en marketing.

Een website te duur? Huur je website en krijg updates, support en een website die nooit veroudert! 

1
×
Hallo, hoe kunnen we jouw helpen?