WordPress hosting

Ga aan de slag met WordPress zonder beperkingen

WordPress hsoting van InterDraft is de beste die er is. Geen beperpingen en volledig op maat van uw bedrijf. U betaald niet te veel en uw website is altijd online. Wij maken dagelijks verschillende automatische backups van uw website en webshop.

 

6 redenen om voor InterDraft te kiezen

1

24/7 Support

Dé reden waarom zoveel mensen voor onze WordPress hosting kiezen. Een top support team, klaar om je de klok rond te helpen.

2

Altijd online

Gedaan met een website die te pas en te onpas offline gaat. Wij namen zoveel voorzorgen dat de kans op downtime quasi nihil is.

3

Bliksemsnel

Ellendig lange laadtijden? Wij haten het net zoveel als jij. Daarom investeren we continu in optimalisaties zoals snelle SSD-disks, HTTP/2, …

4

Overzetten

Je WordPress website overzetten naar een nieuwe provider kan omslachtig zijn. Behalve als wij het voor jou doen natuurlijk, gratis én professioneel!

5

Beveiliging

Je WordPress website is stevig beveiligd tegen malware en hacking. En dankzij auto-patching worden kwetsbaarheden automatisch hersteld.

6

Tevredenheid

Service en kwaliteit is waar wij voor gaan en dat appreciëren onze klanten. Daarom zou 91% van hen ons aanraden. Join the club!

Werk met een professional en laat je website beheren

Huur mij in voor je website
ContactPrijzen
× Chat