Website Designer & Developer

Hallo, ik ben Lawrence en help graag ondernemers door hun website te ontwikkelen en te onderhouden. Waarom help ik graag ondernerms om ze te ontlasten zodat ze zich kunnen focussen op hun core-buniness. Wil u graag een webshop of nieuwe huisstijl voor uw nieuwe of bestaande zaak, ook daarvoor kan u terecht bij mij.

 

Huur mij inBekijk mijn LinkedIn

About Me

Freelance Webdesigner| Web-Developer | SEO/SEA | Social Media | Digital Strategy | Websites & Webshops | Hosting service

InterDraft is de specialist in maken en onderhouden van websites, webshops, logo’s, hosting en domeinnamen. Voor elk type website kunt u bij ons terecht. Wij staan ook klaar met ondersteuning of advies voor uw grafisch ontwerp, social media, nieuwsbrieven en meer.
InterDraft verzorgt ook de registratie van uw bedrijfsnaam en logo. Zo kan niemand anders uw naam of logo gebruiken. Ook voor juridische aspecten zoals Algemene voorwaarden, privacybeleid, Disclaimer en nog veel meer kan u bij ons terecht! InterDraft zorgt er mee voor dat uw webshop juridisch in orde is.
InterDraft luistert naar de klant. Samen met de klant bouwen we de website die nodig is. InterDraft onderhoudt zijn websites dagelijks. Hierdoor heeft elke klant een moderne en actuele website of webshop. Bij InterDraft hebben we geen klanten die na enkele jaren weer zware financiële investeringen moeten doen voor een nieuwe website.

  • Frontend Development
  • Backend Development
  • UI/UX Design
  • Branding
  • SEO
  • Social Media

Een deel van mijn werk

Ben jij de volgende?

JA!

“Het grote voordeel van InterDraft is het directe contact met Lawrence. Hij denkt mee met de vragen van de klant, is heel beschikbaar, heeft veel expertise en is mee met de nieuwste ontwikkelingen in webdesign en webontwikkeling. Het is heerlijk samen werken met zulk een betrokken professional.”

Ilona Plichart

Coach, Samen Lezen NT2

“Toen ik startte met mijn yogalessen, gebruikte ik eerst enkel e-mail om reclame te maken. Omdat ik een groter bereik, een informatieplatform en meer professionaliteit wilde, dacht ik eraan om een website te maken. Alleen: zelf een website maken, dat ging mijn petje te boven… Ik liet het liever over aan ervaren webdesigners. Zo kwam ik terecht bij Interdraft. Ik had een goed beeld van hoe mijn website eruit moest zien en Lawrence begreep dat ook onmiddellijk. Hij reikte mij nog meer mogelijkheden aan en vertaalde mijn idee in een mooie website, die ook mobiel prima werkt en er goed uitziet. Wat ook erg leuk is aan de samenwerking met Interdraft is dat ik een onderhoudscontract kon afsluiten. Dit laat toe dat mijn bedrijf en mijn website dynamisch blijven.“

Vicky De Ceuster (Mir)

Yoga Lerares, Victorious Yoga

“DeskDrive is een digitale assistent die kleine en middelgrote bedrijven helpt om hun administratie te automatiseren. Als IT-ontwikkelaar verwachten mensen een goede informatieve en praktische website van mij. Hoewel ik zeer goed ben in applicaties ontwikkelen, zijn websites en esthetiek niet zo mijn ding. Vanuit mijn ervaring als zelfstandige, heb ik geleerd om dingen uit te besteden die je zelf niet beheerst. We hadden eerst een website laten maken bij een groter marketingbedrijf. Toch was ik niet tevreden. Toen kwam ik in contact met Lawrence van Interdraft. Hij heeft zeer snel een degelijke, goed uitziende, informatieve landingspagina gemaakt met veel ‘call to action’. Voor de verdere uitbouw van mijn website zal ik zeker opnieuw zijn diensten vragen.”

Tonny Bruckers (Mir)

zaakvoerder, DeskDrive

“Lawrence, toch even melden, we zijn super tevreden met onze nieuwe website. Ook je aanpak en je meedenken naar onze doelstellingen en de ondersteuning voor social media, Top, Bedankt. een aanrader waard.”

Hans Van Loon (Mir)

Zelfstandige, Vl Lighting

“Een unieke top ervaring! Wat interdraft doet voor jou en jouw bedrijf gaat professionaliteit te boven! Niet enkel een aanrader van formaat, maar een echte must!!! Super staaltje vakmanschap Lawrence!!!”

Chris Mortelmans

Zaakvoerder, SACHA Reptiles

“Naar een tijdje zoeken naar iemand die een webshop voor mij kon bouwen ben ik terecht gekomen bij Lawrence van Interdraft. De persoonlijke aanpak de snelle en goede service waren voor mij de doorslaggevende factoren om met InterDraft in zee te gaan. Want niks is onmogelijk en de klant is hier echt nog koning. Ik ben super tevreden een echte aanrader.”

Steven Martens

Founder en CEO, Maxpetwood.com

“It is a pleasure to work with Lawrence. I had the chance to complete multiple projects together this year related to graphics design. He is both business and creative oriented person who gives key feedbacks when needed. If Lawrence starts to a project it will result with success. Thank you Lawrence!”

Ayşegül Dorman

Painter / Graphic Designer

“Na 4 jaar onvrede met een gedwongen contract bij een grote speler op de markt en een onzichtbare website die me bovendien heel veel geld heeft gekost voor niks kwam ik bij Lawrence terecht.
Een gedreven persoon met het juiste inzicht en de juiste visie die een nieuwe website heeft gebouwd, een website die ook de mijne is, wat niet het geval was voorheen.
Lawrence heeft iets gecreëerd met de nodige kennis, vakbekwaamheid en met passie, bovendien aan 1/5 van de kostprijs voorheen en met een veel beter resultaat!
Allen hierheen zou ik zeggen.”

Tim Dossche

Specialist brandbeveiliging, Hardo Fire Protection

“Zeer correcte en eerlijke afhandeling. Goede samenwerking. Kennis van zaken. Een aanrader 😉 “

Christophe Hollebeke

Webdesigner

Ready to Start a Project?

Ik ben beschikbaar voor uw online zaak
Neem contact op

Klaar om een project te starten?

Ik ben beschikbaar
Neem contact op
Chat met mij
Share This