+32 4 72 130 174 hello@interdraft.be

Elke ondernemer met een website is op zoek naar een manier om op te vallen in de zoekresultaten, liefst bovenaan op de eerste pagina te verschijnen. Er bestaan tal van tactieken om uw bedrijf goed te laten scoren, maar helaas er is geen wondermiddel. Bij zoekmachine optimalisatie (SEO) geldt de “gecombineerde inspanning”. Eén van de vele SEO-puzzelstukjes is “Google Mijn Bedrijf“, een dashboard van Google voor het beheren van de lokatie en vermeldingen van uw bedrijf.

Wat is ‘Google Mijn Bedrijf’?

Via ‘Google Mijn bedrijf’ beheer je hoe je bedrijf eruit zal zien en zal presteren in de Google zoekmachine. Het is een essentieel hulpmiddel om te achterhalen en aan te passen hoe uw site wordt weergegeven in Google Maps, Google+ en de organische zoekresultaten.

U kunt uw bedrijfsvermelding beheren door zelf bedrijfsgegevens, openingstijden, foto’s, artikels, etc toe te voegen. Daarnaast is het mogelijk om de beoordelingen te beheren die uw klanten achterlaten. Deze (positieve) beoordelingen (reviews), weergegeven als sterren (1 tot 5), zijn een zeer belangrijke factor voor uw lokale SEO!

WordPress & Google Mijn Bedrijf werken samen als je dat wil.

Gebruik de GRATIS plugin ‘Post to Google My Business’  Maak een bericht in WordPress en het bericht wordt automatisch gepost op jouw Google Mijn Bedrijf. Handig toch! Heb je hierbij hulp nodig, contacteer ons door een e-mail te sturen naar support@interdraft.be

Post to Google My Business

Translate »