Je eigen webshop beginnen!

Wanneer je een product op de markt wilt brengen kun je ervoor kiezen om een webshop te starten.Maar het maken van een succesvolle webshop is moeilijker dan je denkt! Net als bij fysieke winkels is de eerste indruk van jouw webshop doorslaggevend voor het succes van jouw winkel.En daarom dient jouw webshop er perfect uit te zien!

Er worden veel verschillende CMS’s online aangeboden die je in staat stellen je eigen webshop te maken. Om tot een goed resultaat te komen dien je je eerst een duidelijk beeld te vormen wat je precies verwacht van jouw webshop. Daarna volgt een van de meest belangrijkste beslissingen bij het starten van je webshop: het kiezen van het juiste template of sjabloon waarop je de webshop wilt bouwen.

 

Hoe ziet een succesvolle webshop eruit?

Nadat je de keuze hebt gemaakt voor een bepaald Webshop ontwerp dien je er natuurlijk voor te zorgen dat jouw online winkel er perfect uit gaat zien! Hier volgen enkele belangrijke punten waaraan een succesvolle webshop dient te voldoen:

  • professionele uitstraling
  • assortiment, goed beeldmateriaal
  • toegankelijkheid, gebruiksvriendelijkheid
  • service & garantie
  • betalingsmogelijkheden
  • responsive design
  • zoekmachine optimalisatie

Je webshop laten maken door InterDraft.

Het maken van een webshop kan je wellicht nog het beste vergelijken met het bouwen van een fysieke winkel. Het begint met de architect en de bouwvakkers die de winkel vormgeven, pas daarna komt de daadwerkelijke presentatie van het product, service en betalingsmogelijkhede aan de orde.
Wanneer jij een product hebt dat je via je eigen webshop wilt aanbieden zullen wij bij InterDraft ervoor zorgen dat jouw product de winkel krijgt waarin het het beste gepresenteerd wordt en succes verzekerd is!

InterDraft bestaat uit een team van 15 specialisten die jarenlang ervaring hebben in het maken en verzorgen van professionele, op maat gemaakte, succesvolle webshops. InterDraft maakt gebruik van de succesvolle combinatie WordPress en Woocommerce. Woocommerce is een van de meest toonaangevende E-commerce plugins op de hedendaagse markt bij het maken van webshops.

Wanneer je besluit om je webshop door InterDraft te laten maken, halen wij je alle zorgen, van het begin tot het eind, uit handen!
Behalve het technische gedeelte gemoeid met het maken van de webshop kunnen wij je ook in het volgende stadium helpen; we hebben bij InterDraft specialisten in huis die kunnen helpen bij het schrijven van content of het verzorgen van bijpassend beeldmateriaal kunnen en bieden professionele ondersteuning bij het beheren van je webshop. Door middel van een directe en persoonlijke samenwerking tussen jou en onze specialisten zorgen wij er voor dat jouw online webshop alle ingrediënten heeft om uit te groeien tot een succesvolle onderneming!