Gratis advies bij elke bestelling!

Onze specialisten staan 24/7 klaar met gratis advies. Aarzel niet om Lawrence en zijn collega’s te contacteren via e-mail of telefoon.

 

 

Stuur een e-mailBel een expert

Vaak gestelde vragen

Hoeveel kost een website?

Prijzen van websites zijn afhankelijk van de complexiteit van de website. Stuur ons een bericht en 1 van onze experten contacteerd u spoedig.

Wat is een domeinnaam?

Waarom een domeinnaam aankopen bij CInterDraft? Het internet breidt uit met duizenden nieuwe extensies. Buiten de landen-extensies zoals .be voor België en .nl voor Nederland of de algemene extensies zoals .com, .biz, .net krijg je nu een massa nieuwe extensies voorgeschoteld.

 

Welke service kan ik verwachten?

Onze specialisten staan 24/7 klaar met gratis domeinnaam advies. Aarzel niet om Lawrence en zijn collega’s te contacteren via e-mail of gratis telefoon.

 

Maken jullie webshops?

Ja, wij maken webshops voor kleine en grote bedrijven. Wij zijn voorstander van Woocommerce. Waarom omdat dit programma handig en gebruiksvriendelijk is voor de klant en de website-beheerder.

Ontwerpen jullie mijn logo?

Ja, wij ontwerpen  logo’s. Een logo met de juiste kleuren en formaten zodat u dit overal kan gebruiken op uw auto, website, webshop, naamkaartjes, folders enzo… Wij maken een logo zodat u klanten u onmiddelijk herkennen.

Zijn er Workshops?

Ja & Nee, ik verkies voor mijn klanten liever een 1 op 1 moment en dit over verschillende momenten in het jaar zodat uw website steeds up to date blijft en uw website input blijft krijgen. Waarom doe ik dit omdat dit goed is voor het algo ritme van Google.

Bieden jullie hosting aan?

Wij werken samen met leveranciers die de beste hosting bieden in België en Europa. Onze servers staan in Brussel, Nederland, Luxenburg, Parijs en Zwitserland.

Hoeveel kost een webshop?

Een kleine webshop die wij klaarzetten voor jouw kost € 995,00 opstart kosten en € 49,00 per maand. Wij zetten alles klaar zodat u enkel foto’s, video’s, teksten en producten hoeft toe te voegen. Contacteer ons als wij de volledige webshop moeten beheren.

Werken jullie ook buiten België?

JA! Wij werken ook over de grenzen heen. Wij hebben klanten over heel de wereld.

Wat is SEO?

De term SEO staat voor “Search Engine Optimization” in gewoon Nederlands “Zoekmachine optimalisatie”. SEO is een verzameling van technieken. Deze technieken zijn gericht op het optimaliseren en verbeteren van je website of webshop voor de vindbaarheid in zoekmachines zoals Google. Zoekmachines zoals Google, Bing etc. kennen waarde toe aan een website of webshop. Alle technieken die ingezet worden om de waarde van je website te vergroten vallen onder SEO in mijn ogen.

Wat is SEA?

SEA staat voor (Search Engine Advertising), hiermee wordt het betaald adverteren in de zoekmachine bedoeld. Door te adverteren op internet kun je je zeer specifiek op een bepaalde doelgroep richten. Je kunt bijvoorbeeld adverteren op themawebsites met behulp van een banner. Het verschil met SEO is dat je voor SEA betaalt voor het tonen van jouw website in de zoekresultaten.

Wat doe ik met een oude website?

Uw oude website blazen we nieuw leven in, dynamisch en modern met een toets van uw huisstijl verslaat u uw concurenten op een manier waar iedereen van omver wordt geblazen!

Download het GRATIS E-book 'Ondernemen op Facebook'

Download het GRATIS E-book 'Ondernemen op Facebook'

Wij sturen geen spam want daar houden wij niet van!

Bedankt voor het downloaden en veel lees plezier!

Share This
× Chat met ons